BRUBECK DRY Férfi aláöltöző nadrág
BRUBECK DRY Férfi aláöltöző nadrág
11 900 Ft 
9 990 Ft

BRUBECK DRY Férfi aláöltöző nadrág

BRUBECK DRY Férfi aláöltöző nadrág
BRUBECK DRY Férfi aláöltöző nadrág
Extra száraz érzés intenzív edzés közben

DRY kollekciónk anyaga kétrétegű lélegző, finom kötöttáru, mely az alapanyagának és kötési technológiának köszönhetően extra száraz érzést garantál intenzív mozgás közben is.

Nagyon kényelmes, rugalmas, szabad mozgást biztosít, második bőrként funkcionál.

Antiallergén és antibakteriális.

Különleges modern dizájnja nem csak funkcionális, hanem optikailag is tuningolja a testet. A hölgyeknek a felsőrész a homokóra alkatot emeli ki, illetve a nadrág osztott mintázata miatt karcsúsít, míg az uraknak a vállakat szélesíti. Minden szempontból jól fogja magát érezni benne!

Ideális öltözet futáshoz, biciklizéshez, outdoor tevékenységekhez. Nagyon gyorsan szárad.
16
11 900 Ft 
9 990 Ft
Kezdete: 2023.04.18   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 16
Megtakarítás 1 910 Ft
Részletek

Mérettáblázat

Kérjük, nézze át a mérettáblázatot és ügyeljen a helyes méret kiválasztására! Mérettáblázatunk normál európai sportméretezés alapján készült.
A legtöbb termoaktív ruházatnak akkor jó a mérete, ha a testre rugalmasan rásimul anélkül, hogy túlzottan kifeszülne. Ha túl nagy, akkor amellett, hogy kényelmetlen, nem fejti ki optimálisan a termoaktív hatását. A túl szűk ruházat választása is funkcióvesztéssel jár.
Termékeink ujjának és derekának hossza egy kicsit nagyobb, mint a szokásos konfekcióméreteknél, hiszen sportra lettek tervezve. Emiatt nem kell nagyobb méretet választani. Intenzív gyakorlatok közben sem villan elő a köldök, az ujj sem csúszik fel könyékig. A motoros ruházatnál is fontos, hogy a motorra dőlve vagy egy tempósabb kanyarodáskor ne csússzon fel az aláöltözet dereka.
A motorosruházat, bizonyos kiegészítők esetében, ott ahol a termék megnevezésében benne van az uniszex szó, az UNISZEX méreteket vegye figyelembe! Az uniszex motorosruházatnál kétség esetén a kisebb méretet válassza.
Csak a címkével ellátott, eredeti csomagolásban visszaküldött, még használatba nem vett terméket tudjuk kicserélni.

Adatok
Cikkszám
LE11860