FF325 STROBE ZONE BLACK HI VIS YELLOW
FF325 STROBE ZONE BLACK HI VIS YELLOW
49 900 Ft
ÚJ

FF325 STROBE ZONE BLACK HI VIS YELLOW

LS2 325 - STROBE a legjobb ár-érték arányú felnyitható sisak a piacon.

HÉJSZERKEZET: LS2 325 KPA Polycarbonate, mely két héjméretben készül. A KPA egy extra könnyű héjat eredményez. Klasszikus túrasisak, harmadik generációs fejlesztés, egy kiforrt modell megújult napszemüveg mechanikával.

49 900 Ft
Részletek

Többcsatornás szellőzőrendszere a fejtető hűtését segíti, az állrész kétállású szellőzőnyílásai a plexi páramentesítését segítik.

Beépített napszemüvege megújult mechanikával mellőzi a mozgó alkatrészeket, egy bowden működteti a nyitást és zárást.

PLEXI: A tökéletes illeszkedésért a plexi mechanikájába beépített rugók felelnek, melyek a megfelelő erővel a tömítéshez igazítják a plexit. Torzításmentes a megbízható kilátásért, felületkezelt a pára lecsapódásának kiküszöböléséért. PINLOCK előkészítéssel. Tartalék PINLOCK tartó szett a csomagolásban.

A bélés antiallergén, teljesen kivehető, mosható. 3D-s párnázata extra komfortos viselet egész napon át. Szemüvegeseknek is jól használható, bélésének kialakítása a szemüveg száránál könnyített. Az állrészen lévő bélés betét az alulról érkező légáramlatokat és a rovarokat is kívül tartja. Extraként a csomagolásban található egy pár kiegészítő szivacs betét, melyet a belső bélés alá helyezve használhatunk, például a fülkagyló helyén, ha szükséges az extra kényelem, vagy a jobb zajcsillapítás.

CSAT: Mikrometrikus gyorscsat a könnyű kezelhetőségért.

HOMOLOGIZÁCIÓ: ECE22-05

Adatok
Cikkszám
FF325_STROBE_ZONE_BLACK_HI_VIS_YELLOW