SHELL ADVENCE 4T ULTRA 15W500 MOTOROLAJ
SHELL ADVENCE 4T ULTRA 15W500 MOTOROLAJ
4 900 Ft

SHELL ADVENCE 4T ULTRA 15W500 MOTOROLAJ

Az Advance Ultra 4 egyedülálló, teljesen szintetikus kenőanyag a nagy teljesítményű 4 ütemű motorkerékpárok motorjainak legmesszebbmenő védelmére, valamint tengelykapcsolói és hajtóművei kiváló működésének a biztosítására.

A termék technológiája a versenyek során bizonyított, és rendelkezik a vezető motorkerékpár-gyártók jóváhagyásával. A termék túlteljesíti minden motorkerékpár-gyártó követelményeit.

Nagyteljesítményű lég- és vízhűtéses négyütemű motorkerékpár-motorokban, beleértve a versenyre feltuningolt, valamint a hajtóművel közös kenésűeket és az olajos
tengelykapcsolóval ellátottakat is.

Azokban a motorkerékpár-hajtóművekben, amelyek kenésére motorolaj van előírva, beleértve néhány kétütemű motor és robogó hajtóművét is.

A szintetikus alapolajon és speciálisan a motorkerékpárok részére bevizsgált alkotórészeken alapuló egyedülálló receptúrájának köszönhetően a legnehezebb futásviszonyok között is rendkívüli védelmet biztosít. Ennek tudható be, hogy úgy növeli meg a motor élettartamát, hogy eközben mindvégig fenntartja annak eredeti teljesítményét.

Rendkívül sima kuplungolást valamint könnyű sebességváltást biztosít.

A szakértő motorkerékpárosok nagyra értékelik, hogy könnyű, sima, rángatás-mentes sebességváltást eredményez.

Még a verseny során is a legtöbbet hozza ki a motorból.

A versenyeken kipróbált, a súrlódást alacsony szinten tartó technológiája elősegíti, hogy a motor a gázadásra gyorsabban reagáljon és megnöveli a leadott hasznos teljesítményt. Azoknál a motorkerékpár típusoknál, amelyeknél 10w-40 viszkozitási osztály is megengedett, a legnagyobb hasznos teljesítmény elérése érdekében ennek használata ajánlott.

Egész évben, minden időjárásra megfelel.

A receptúra lehetővé teszi, hogy egész éven át, minden időjárási körülmények mellett ugyanazt a terméket használják. A termék két különböző viszkozitási osztályban kapható, így a motoros ki tudja választani a vezetési stílusához és a vezetési körülményekhez legmegfelelőbbet.

Jóváhagyások:

- API SG,
- JASO MA
- és rendelkezik Ducati és KTM jóváhagyással.
- Az Advance Ultra 4 túlteljesíti az összes japán és európai motorkerékpár-gyártó követelményeit.

Így is ismerheti: Advance Ultra 4 T 15 w 50 1 L, AdvanceUltra4T15w501L, Advance Ultra 4T 15w 50 1L, AdvanceUltra4T15w-501L, Advance Ultra 4T 15w-50 1 L

4 900 Ft
Adatok
Cikkszám
shell_ultra_15w50