OUTLET - készletsöprés!

Kiváló minőségű Alpinestars sportcsizma, az orrán műanyag koptatókkal, zipzáras és tépőzáras rögzítéssel. Utolsó darab, extra kedvezménnyel.
49 990 Ft
Szélálló, vízálló alapanyagból, kivehető CE könyök, váll- és gerincprotektor, kizipzározható thermobélés, karban és derékban szűkíthető, nadrággal összecipzározható, zipzárral szabályozható rovarhálós szellőzők a karon, a mellen és a háton, fényvisszaverő csíkok, külső és belső tárolózsebek, hosszított fazon. Utolsó darabok, kedvezményes áron!

22 990 Ft
100 % vízálló
vízálló és lélegző membrán
kivehető thermo bélés belső zsebekkel
nadrághoz csatlakoztatható rövid hátsó zippzár
gerinc protektor, váll -és könyök protektorzseb
67 990 Ft
Erős kordura anyagból, mozgást segítő sztreccs panelekkel, belső termobéléssel, CE-minősítésű váll-, könyök- és hátprotektorokkal, erősített zipzárakkal, puha nyaki-résszel ellátva. Piros-fekete színben, utolsó darab, 20% kedvezménnyel
42 720 Ft
Kiváló minőségű marhabőrből készült motoros nadrág CE térdprotektorokkal, vízálló zsebekkel és perforált felületekkel a szellőzés érdekében. Dzsekivel összezipzárazható
67 700 Ft
Női szabású, karcsúsított kordura nadrág, egész szezonos használatra. Szél- és vízálló, a zsebei is vízállóak. Térdprotektorokkal, pántos és zipzáras állítási lehetőségekkel, fényvisszaverő csíkokkal. Belső thermobéléssel rendelkezik, összezipzárazható a dzsekivel. Női design és kialakítás; fekete színben (ezüstcérnás mintával), utolsó darab, extra akciós áron.
59 990 Ft
Női szabású, karcsúsított kordura nadrág, egész szezonos használatra. Szél- és vízálló, a mozgást segítő sztreccs panelekkel. Térd- és csípőprotektorokkal, pántos és zipzáras állítási lehetőségekkel, fényvisszaverő csíkokkal. Belső thermobéléssel rendelkezik, összezipzárazható a dzsekivel. Női design és kialakítás; fekete színben, utolsó darab, extra akciós áron.
39 990 Ft