YAMAHA - YAMALUBE

5termék 15
Kifejezetten az összes tengeri és motoros járművek számos különböző felületének kezelésére terveztük a fém, vinil és műanyag alkatrészekhez, ez a fejlett összetevő visszaállítja a mély, fényes csillogást bármilyen sima felületen.

Víztaszító réteget épít a felületre
Eltávolítja a finom karcolásokat, és kezeli a tompa fényű, matt területeket
Megélénkíti a színeket, hosszan tartó ragyogást biztosít
Nagyon gyors és k...
7 031 Ft
Kiváló teljesítményű, univerzális lítium alapú zsír kerékcsapágyakhoz.

Nagyon „ragadós” polimer kiváló tapadást biztosít, és ellenáll a mosásnak
Speciális adalékanyagok, hogy ellenálljon nyomásnak, kopásnak, oxidációnak és korróziónak
Optimális teljesítményt és mechanikus stabilitást biztosít hideg hőmérséklet esetén is
A lítium alap segíti a szélsőséges nyomással szembeni ellenállást

5 047 Ft
A lánc kemény, veszélyes és rendkívül stresszes életet él, még akkor is, ha tisztán tartják! Tehát a kenési technológia minden fejlesztése arra irányul, hogy kitolja az élettartamot, és ne feledje, hogy a tiszta, jól kent lánc egyenletesebben futó lánc! Ez nemcsak a kopás elleni védelemről szól – manapság nagy jelentőséget tulajdonítunk a kenőanyag „leválási” tulajdonságának is, és a Yamalube spray olyan összetevőkből áll, amelyet nehéz ebben legyőzni....
5 324 Ft
Egyedülálló összetétel magas nedves forrásponttal (min. 180 °C). Így még a legszélsőségesebb környezeti körülmények között is véd a gőzzár ellen, és segít megelőzni a fék vagy a tengelykapcsoló meghibásodását. Minden típusú hidraulikus fék- és kuplungrendszerhez használható.

Arra terveztük, hogy extrém hőmérsékleten is optimális teljesítményt biztosítson
Teljes mértékben megfelel a DOT 3, 4 és 5.1 szabványok gyártók számára megfog...
5 339 Ft
A fekete motoralkatrészek gyakran válnak fénytelenné és fakó színűvé, ha tartósan zord környezetnek vannak kitéve – márpedig általában ilyen körülmények között használják őket, kitéve minden felület legnagyobb ellenségének, a napfénynek. A Yamalube szilikonspray helyreállítja és felfrissíti a nap által kifakított összes alkatrész színét, és extra védőréteget biztosít a műanyagok felületek számára.

Ideális kiszürkült vagy kifehéredet...
5 471 Ft