CASTROL

7termék 17

Chain Lube Racing láncspray 400ml motorkerékpár hajtólánc kenőanyag

A Castrol Chain Lube Racing-et a nagyteljesítményű motorok hajtóláncainak követelményei alapján fejlesztettük és verseny körülmények mellett teszteltük. Használatával jelentős mértékben csökkenthető a súrlódás, növelhető a hasznos teljesítmény valamint a hajtóláncok élettartama és megbízhatósága a legszélsőségesebb terhelések esetén is fokozható. A Castrol Chain Lube Racing hagyományos és a legkülönbözőbb módon tömít

2 990 Ft

A747 (2T) benzin keverékolaj

A Castrol A 747 2T egy nagyon magas teljesítményszintű ricinusolajból és szintetikus összetevőkből különlegesen formulázott, alacsony hamutartalmú kétütemű motorolaj. Elsősorban azokhoz a többhengeres vízhűtésű utcai versenymotorokhoz javasolt, ahol az égéstérben mindenképp meg kell előzni a lerakódásokat.
A Castrol A 747 2T 1:40 vagy alacsonyabb arányban keverhető az üzemanyaggal a gyártói előírásoknak megfelelően.
Előnyei
Megelőzi a gyűrűk beragadását
Megelőzi a fojtószelep felakadását, ami akkor szokott előfordulni, amikor a levegő páratartalma magas
A Castrol A 747 csak fagymentes helyen, 0°C fölött tárolható.
Fizikai-kémiai tulajdonságok

SAE besorolás: 50
Viszkozitás 40°C-on: 199 mm2/s
Viszkozitás 100°C-on: 21 mm2/s
Viszkozitási index: 123
Sűrűség 15°C-on: 934 kg/dm3
Savszám: 2,5 mgKOH/g
Lobbanáspont: 274°C

6 990 Ft

A korszerű négyütemű motorkerékpárok követelményei alapján fejlesztett, kiváló minőségű alapolajokból összeállított magas teljesítményszintű, rész-szintetikus motorolaj. A Power Protection Formula eljárással készült Castrol Power 1 4T motorolajokkal a felszabadult motorozás öröme mindenkor elérhető. A Power Protection Formula hatékony védelmet nyújt a teljesítményt korlátozó lerakódások kialalkulásával szemben. Az olajat a legszélsőségesebb körülmények mellett teszteltük így a motor a teljes szervizciklus során tiszta marad és megőrzi kifogástalan teljesítményét. A Castrol Trizone TechnologyTM által biztosított előnyök kompromisszumoktól mentes védelmet biztosítanak.
Castrol Power 1 4T - teljesítményre fejlesztve

Alkalmazási terület
A Castrol Power 1 4T 20W-50 kifogástalan teljesítményt és védelmet biztosít azoknak a motoroknak amelyekhez a gyártómű API SJ és JASO MA2 minősítésű SAE 20W-50 viszkozitási osztályú motorolaj használatát ajánlja.

Előnyök
- Magas teljesítményszintű, széles körben alkalmazható motorolaj a négyütemű motorkerékpárokhoz
- A motor eredeti teljesítménye magas terhelésen, tartósan nagy sebesség és hőterhelés mellett is mindenkor elérhető.
- A kivételes motor tisztaság a teljes olajcsereciklus során kifogástalan teljesítményt biztosít
- A Trizone TechnologyTM a motor, a tengelykapcsoló és a váltó részére egyaránt teljeskörű védelmet nyújt


2 490 Ft

Négyütemű motorkerékpárokhoz.

A Castrol Power1 4T olaj a Power Release adalékkal kifejezetten azoknak a motorosoknak készült, akik rajonganak a motorozásért. Tesztekkel bizonyított a kivételes gyorsulási tulajdonsága a gázkar puszta érintésére is, ami az olaj kedvező folyási tulajdonságának köszönhető, ami a motor belső súrlódását is minimálisra csökkenti. A Power Release adalék jobb folyási tulajdonságokat kölcsönöz az olajnak és így csökkenti a motor belső súrlódását.

2 990 Ft

A Castrol Power1 Racing 4T a Race Derived Technologyval tökéletes teljesítményt biztosít extrém vezetési körülmények között is.

Nagy teljesítményű négyütemű sportmotorokhoz.

Castrol Power1 Racing 4T Race Derived Technology-val kifejezetten azoknak a motorosoknak, akik szeretik feszegetni a határokat. A Race Derived Technology a Castrol versenysporttal való hosszú és sikeres kapcsolatán alapul, ahol is mindig fontos szempont, hogy az olaj gyorsan áramoljon és sokáig ellenálló maradjon, ezzel csökkentse a motor belső súrlódását még a legkeményebb körülmények között is. Tesztekkel bizonyított a kivételes gyorsulási tulajdonsága és teljesítménye a legkisebb gázadás hatására is.

3 990 Ft

SAE 80W-90 Hajtóműolaj Speciális hajtóműolaj robogókhoz és mopedekhez.

A termék csomagolása jól alkalmazkodik a különleges mennyiségi illetve a betöltési igényekhez.

1 490 Ft