MOTUL

6termék 16

Tisztítószer motorkerékpár láncokhoz

Chain Clean gyorsan és alaposan tisztítja a motorkerékpár (utcai és terep) láncokat csakúgy, mint másféle járműláncokat. Önmagában feloldja az olyan rásült szennyeződéseket, mint a homok, földszemcse, olajmaradványok, stb. A klórmentes és nagyon hatékony összetétel következtében egyaránt használható „O“-, „X“- és „Z“-gyűrűs láncokhoz.

Egyszerűen csak rá kell fújni a láncra és hagyni dolgozni. Nagyon piszkos láncok esetén a láncot először egy puha kefével meg kell tisztítani. Ezt követően a láncot MOTUL® Chain Lube Road/ -Plus/ - Pasta lánckenő anyaggal (utcai használat) vagy Chain Lube Off Road-dal (terephasználat) vagy Chain Lube Factory Line-nal (sporthasználat) kezeljük. A lánc 1000 km-enként esedékes rendszeres tisztítása az egész lánc-kit életét meghosszabbítja.

3 990 Ft

Széleskörű kenőanyag és védőszer

A MOTUL E.Z. LUBE egy szórófejes kiszerelésű többfunkciós kenőanyag és korrózió gátló szer, ami minden jármű típusnál úgy rozsdaoldásra mind konzerválásra felhasználható.
A háztartásban és kültéren is célszerű a használata.
Kiszorítja a nedvességet, erős korrózíónak ellenálló filmet képez. A konzervált helyeket tartósan védi a rozsdásodástól és oxidációtól. A festékkel, gumival és műanyaggal szemben semleges viselkedésű. Befújás után a felhordott réteg megakadályozza a nyikorgást.
A praktikus kiszerelésű, kicsiny kapilláris csővel ellátott doboz mindenütt alkalmazható, még a nagyon szűk helyekre is hozzáférést biztosít.

Csomagolás 250 ml-es szóróflakon

1 990 Ft

Ápoló és védőszer

A motorkerékpár minden műanyag felülete számára mélyen ható ápolást és magas fényű ragyogást biztosít. A motorkerékpár valamennyi műanyag és festett felülete számára megújult csillogást és felfrissült színeket garantál. Folt nélküli száraz, ragyogó védő filmréteget képez. Ápolja és védi a gumirészeket, megőrzi azok rugalmasságát és hajlékonyságát. Víztaszító hatású, tartós védelmet nyújt a lakkozott felületek számára a porral, rovarokkal és piszokkal szemben.
A motokrossz gépeknél a Shine & Go használata a terepről való visszatérés után nagyon megkönnyíti a motor tisztítását.
A nyári hónapokban az első túra előtti használata megkönnyíti a későbbiekben a por és a rovarok eltávolítását, megakadályozza a rovarok szétkenődését.
A veterán járműveknél elsősorban a fehér-szegélyes kerekek ápolására ajánlott.

3 990 Ft

Bogároldó spray, védi a fényezést

A szélvédőről, a burkolatról, a lakkozott és fém felületekről, tükrökről és a műanyag idomokról eltávolítja a szétkenődött rovarokat, madárürüléket.

Csomagolás 400 ml

2 990 Ft

Tisztítószer bukósisakokhoz és plexikhez

A MOTUL® Helmet & Visor Clean a sisak és a plexi hatékony és visszamaradó folt nélküli külső tisztítására szolgál. Gyorsan és kímélő módon távolítja el a rovarokat és szennyeződéseket a felületről, annak károsítása nélkül. Mindenféle sisakmárkához és mindenféle technológiával gyártott plexihez használható.

Fújjuk a sisak és a plexi külső felületére, majd hagyjuk néhány pillanatig, hogy kifejthesse hatását. Ezt követően töröljük le egy puha ruhával és hagyjuk megszáradni.

2 990 Ft

Porlasztó tisztítószer

Ez a porlasztó tisztítószer kimondottan a csappantyú, a tolattyú, a dűzni, a tartály, az úszó, a Venturi-cső lerakódásainak és gyantásodásának hatékony eltávolítására szolgál. A MOTUL® Carbu Clean stabilizálja az üresjáratot és javítja a motor reakcióit. Megkönnyíti a porlasztó szinkronizálását és az üzemanyagrendszer beállítását.
Használat: A porlasztó szétszerelése nélkül emeljük ki a levegőszűrőt, utána indítsuk be a motort és permetezzük a MOTUL® Carbu Clean-t a levegőbevezető nyílásba. Szükség esetén ismételjük meg. Ha alaposabb tisztításról van szó, akkor a kiemelt és szétszerelt porlasztó tisztítandó elemeit ( dűzni, csappantyú, úszó, Venturi-cső ) fújjuk be MOTUL® Carbu Clean-nel és utána hagyjuk 10 percig száradni. Szükség esetén az eljárás ismételhető.

Csomagolás 400 ml-es szóróflakon

2 490 Ft