Kesztyű

7termék 17
Jól szellőző nyári motoros kesztyű amara és mesh anyagok keverékéből, protektorral és szintetikus ujjpercvédelemmel. Az amara fokozza a
tenyérnél szükséges tapadást. Csuklónál tépőzáras
11 900 Ft

Egy nyári motoros kesztyű. Festett marhabőr. Amara a kesztyű különböző területein. Fényvisszaverők a kéz külső részén. Szellőzés az ujjaknál. Ujjperc védelem. Tépőzárak a csuklón. Ragasztott pamut bélés.

14 900 Ft
Softshell anyagból készült téli motoroskesztyű, Egyes részeken nyomott marhabőrrel kiegészítve. Szivacs betétek a kényelmesebb hordhatóságért. Silicon amara anyaggal erősített tenyérrész. Rejtett protektor a kéz védelméért és fényvisszaverő csíkok a jobb láthatóságért. Nagy tartósságú silicon logo. Hipora membrán vizálló belsőrész.
15 900 Ft
Egy rövid bőrkesztyű szellőző ujjpercvédelemmel. Perforált bőr a kéz külső részén a levegő áramlásának elősegítése érdekében. Kevlár párnázás megfelelő tapadásért. Fényvisszaverők a kéz külső részén. Amara erősítés. Tépőzárak a csuklón. Ragasztott pamut bélés.
18 500 Ft

Egy rövid szárú nyári kesztyű Amara és Mesh keverékéből szintetikus ujjpercvédelemmel. Amara a tenyér oldalán a megfelelő tapadás érdekében. Tépőzárak a csuklón. Nagyon jól szellőző.

9 900 Ft

Egy kiváló minőségű motoros bőrkesztyű. Festett marhabőr. Több helyen Digital bőr párnákkal ellátva a dizájn és a megfelelő védelem érdekében. Szellőzés az ujjaknál. Amarával megerősítve. Ujjperc védelem. Tépőzárak a csuklón. Ragasztott pamut bélés.

19 900 Ft

Egy téli motoros kesztyű mindenféle használatra. Festett marhabőr és különféle textil anyagok a kesztyű különböző területein. Thinsulate™ szigetelés. Rejtett bőr ujjpercvédelem. Amara elől és hátul. Hipora vízálló réteg. Fényvisszaverők az ujjakon. Cipzár a csukló külső részén a megfelelő illeszkedés érdekében.

19 900 Ft