Maszk / Csősál

4termék 14

kétrétegű, lélegző anyagból készült, melynek összetétele garantálja a kiváló rugalmasságot és a megfelelő hőszabályozást. Gyors nedvesség-elvezető, sportolásra tervezve. Ideális futáshoz, kerékpározáshoz, az összes szabadtéri tevékenységhez. Többfunkciós, variálható termék.

6 300 Ft

A BRUBECK motoros maszk kétrétegű, lélegző anyagból készül.

A belső réteg tökéletesen elnyeli a nedvességet, így a nyári motorozás fontos kelléke. A belső rétegben lévő ezüstionok ( Silver BTB technológia ) gátolják a baktériumok elszaporodását, így megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulását, ezzel hozzájárulnak a jó közérzethez hosszabb túra során is.

A külső réteg hőszigetelő funkciót lát el. A nyak gallér része véd a hideg és szél ellen, de védi az állat és a nyakat a kidörzsöléstől is.

A SUPPLEX -nek köszönhetően extrán gyorsan átereszti a leheletünkből származó nedvességet, ezáltal nem lesz nedves az anyag az arcunknál, télen a száj előtti rész nem deresedik.

Nagyon kellemes tapintású termék. Antiallergén, irritációt nem okoz. Úgy lett tervezve és kialakítva, hogy használata ideális a bukósisak alatt, de különösen ajánlott még a téli sportokhoz ( síelés, snowboard) , biciklizéshez, mászáshoz a védősisak alá és airsoft-ozáshoz is kitűnő.

9 700 Ft

Ehhez a termékhez a legjobb minőségű Merino gyapjút használtuk, mely Ausztráliából származik. Kellemesen vékony, puha anyag, jól melegít, és nagyon jól elvezeti a nedvességet. Antibakteriális, antiallergén, irritációt nem okoz, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását még intenzív mozgás közben is. Téli sportokhoz, túrázáshoz, futáshoz, biciklizéshez, motorozáshoz, hideg időben végzett fizikai munkához... stb ajánljuk.

7 600 Ft

Ehhez a maszkhoz a legjobb minőségű ausztráliai merinó gyapjút használJuk.

Kellemesen vékony, puha anyag, finoman rásimul a fejre, nagyon jól elvezeti a nedvességet és jól melegít.

Antibakteriális, antiallergén, irritációt nem okoz, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását még intenzív mozgás közben is. Téli sportokhoz, mászáshoz védősisak alá, bringásoknak, motorosoknak, hideg időben végzett fizikai munkához ajánljuk.

12 500 Ft