SPORT


2termék 12
ÚJ

3.999.000FT

A SPORTMOTOROZÁS ÚJ MÉRCÉJE

A legmodernebb sportmotor stílus zsigeri vonzereje azonnal megragadja a tekintetet. Nyeregbe pattanva a teljesítmény, a kezelhetőség, a kényelem és a megbízható reakció kifinomult egyensúlya lesz a tiéd.

A SUZUKI SPORTBIKE STÍLUS JÖVŐJE

A front és az idom merész, letisztult dizájnjától a hátsó rész karcsú profiljáig a GSX-8R agresszív, erőt sugárzó és kiegyensúlyozott arányainak minden részlete a robbanásra kész teljesítményt sugallja. A motor szabadon álló részei, például az üléssínek és a hajtómű alkatrészei, mind festettek, ami így kiemeli a funkcionális szépség mechanikus vonzerejét.

SUZUKI INTELLIGENS VEZETÉSSEGÉDLETI RENDSZER (S.I.R.S.)

A Suzuki legújabb elektronikai rendszereinek ütős gyűjteménye a GSX-8R esetében úgy lett kifejlesztve, hogy minél inkább segítse és támogassa a motorost a személyre szabott teljesítményjellemzők optimalizálásában a változó vezetési elvárásoknak és igényeknek megfelelően. A S.I.R.S. segítségével a GSX-8R irányíthatóbb, kiszámíthatóbb és maga a motorozás kevésbé fárasztó.

KÉTIRÁNYÚ GYORSVÁLTÓ RENDSZER (SZÉRIA)

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy felfelé vagy lefelé válts anélkül, hogy a kuplungot működtetned kellene. A felváltások szintén gyorsak és simák, köszönhetően részben az automatikus kuplungnak, részben pedig a motorfékezés harmonikus együttműködésének. A gyorsváltó rendszer működése úgy lett optimalizálva, hogy minden egyes váltásnál határozott kattanó hangot ad, ami így egyértelmű visszajelzést biztosít a sebességváltó azonnali reagálásáról a motoros számára.