UTCAI


8termék 18

3 899 000 Ft

SUZUKI ENDURANCE RACING TEAM

Az ár magában foglalja a +hasidomot és +légterelőt, a teljes prémium SERT matrciaszettet (felszerelve)!'Határtalan lehetőségek. Korlátlan szórakozás'


Teljesen új blokk dupla balansztengellyel, full LED, ÚJ TFT, kétirányú gyorsváltó, 4,2 literes gyári fogyasztás. GSX-S élmény.

4 799 000 Ft


AJÁNDÉK BODIS GPC-RSII SLIP-ON SPORTDOB, CSAK A MOTORRAD-ban!

A GSX-S1000 egy valódi utcai harcos, amely mindig is lenyűgöző sportteljesítményt, kiváló irányíthatóságot és remek komfortot nyújtott, most pedig fokoztuk a csupasz agresszió élményét, a modern dizájn pedig egy technikailag is megújult motorról árulkodik.

Az új GSX-S1000 markáns megjelenése magára vonja a figyelmet, miközben teljesítményével és technikai arzenáljával készen áll az utak leigázására is. A nyers agressziót egy olyan motorban összpontosítottuk, melyben minden a könnyed irányíthatóságról és kezelhetőségről valamint a felülmúlhatatlan dizájnról szól. A kormány helyzete, a sportos vezetéshez tervezett új nyeregkialakítás, és a karcsú felépítésnek köszönhető térdpozíció biztosítja a kényelmes üléshelyzetet. Az Euro5-ös környezetvédelmi előírásokat teljesítő motor vadságát megőriztük, miközben azt a vezetési élményeket fokozó elektronikai csomaggal is elláttuk:

A GSX-S1000 POWER NAKED ÚJ GENERÁCIÓJA! PENGEÉLES ÉS KÉSZEN ÁLL A HÓDÍTÁSRA - FULL LED FÉNYSZÓRÓK ÉS IRÁNYJELZŐK - FULL LCD MŰSZERFAL - INTELLIGENS RENDSZEREK (S. I. R. S) TELJESÍTMÉNYMÓDOK ÉS ÖTFOKOZATÚ TRACTION CONTROL- KÉTIRÁNYÚ GYORSVÁLTÓ RENDSZER - SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG!
Gyári kiegészítők széles választéka!

AKCIÓS ÁR: 3 999 000 Ft


AJÁNDÉK BODIS GPC-RSII SLIP-ON SPORTDOB, CSAK A MOTORRAD-BAN!

ÚJ MODELL! AKÁR 'A2'-es KIVITELBEN IS RENDELHETŐ!Függőleges LED fényszórók: a Koito új, egymásra helyezett LED-es fényszóróegységeinek hatszögletű lencséje a radikális kialakításnak
köszönhetően éles, kompakt és igazán jóvágású frontot kölcsönöz a motornak.

ÚJ Multifunkciós műszerfal: a teljes egészében LCD műszerfal számos hasznos információt tartalmaz, meglehetősen kompakt formában. Emellett úgy tervezték, hogy a több funkcióból származó kijelzések könnyen felismerhetők legyenek. A megjelenés magas minőséget képvisel, ami hozzájárul a tulajdonosi büszkeség megéléséhez. A GSX-S950 LCD műszerfala fehér színű háttérrel van ellátva.

A GSX-S950 a csúcsminőségű, radiális szerelésű Tokico monoblokk féknyergekkel van szerelve. A féknyergek mindegyike négy egymással szemben álló ø30 mm-es dugattyúval rendelkezik, amik egy ø310 mm-es, úszóként rögzített tárcsára hatnak, így erős fékerőt biztosítanak. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) segít a motorosnak

Felfüggesztés: a ø43 mm-es KYB inverz első villa sportos, mégis puha vezetést biztosít. Az állítható lengéscsillapítással és rugóelőfeszítéssel ellátott, link típusú hátsó felfüggesztés hozzájárul az agilitás és a stabilitás fokozásához. A különböző beállításokat alaposan tesztelték a gumiabroncsok belső szerkezetén végrehajtott változtatásokat követően, így határozva meg az optimális beállításokat a fürgébb kezelhetőség és a jobb kanyarkormányzás megvalósítása érdekében.


Üzemanyag tartály: a 19 literes üzemanyagtartály kapacitása növeli a motoros vezetési élményét, mivel csökkenti a tankolási megállások gyakoriságát.

Kabala kulcs: a GSX-S950 egyedi tervezésű GSX-R logóval ellátott indítókulcsa, a tulajdonosi büszkeséget hivatott erősíteni.

2 999 000 Ft

A sikermodell legújabb generációja, új négydugattyús féknyergekkel, fekete karokkal, Dunlop Road Smart III gumikkal, nagyobb tankkal (14,5l).

Az SV650X - gyári café racer - modell főbb jellemzői (2.799.000Ft): Neo Cafe Racer design, állítható teleszkóp, csutka kormány, kéttónusú ülés, opcionális ködlámpa.

3 299 000 Ft

 

 

A sikermodell legújabb generációja, új fekete karokkal, állítható első teleszkóppal, új Dunlop Road Smart III gumikkal, nagyobb tankkal (14,5l). Stílusosabb, mint valaha: az SV650X főbb jellemzői: Neo Cafe Racer design, csutka kormány, kéttónusú ülés, opcionális ködlámpa.

MINDEN ÚT CSAK RÁD VÁR - Ha egy sportos, café-racer stílusú gépet keresel, hogy útra kelhess, megtaláltad: itt a Suzuki SV650X. Az SV650X karcsú és könnyű térhálós vázába halkan duruzsoló V-Twin motor került, és a modell az erőt és a mozgékonyságot klasszikus café-racer külsővel ötvözi. Araszolhatsz a városi forgalomban, vagy mehetsz az országúton, ezzel a motorral garantáltan élvezetet és örömet jelent majd a közlekedés. Nem számít, hol parkolsz, az SV650X a stílusos, résekkel tagolt fényszóró-burkolatával, bordázott ülésével, csupa fekete vezető és utas lábtartóival, retró szépségével minden tekintetet magához vonz majd. A Suzuki V-Twin motor egyenletes teljesítménye és a modell kezessége a biztosíték, hogy az SV650X-szel élvezettel járod majd be a kanyargós országutakat.

A VEZETÉS TOTÁLIS ÉLVEZETE - Pattanj fel, fordítsd el a kulcsot, és indulj amerre csak szeretnél. Az SV650X-szel bárhol otthon érzed majd magad - és a laza café racer stílus mindenhová elkísér. Fogd a kulcsod, vedd kézbe az irányítást, és hagyd, hogy a szíved felvegye a V-Twin motor erőteljes lüktetésének ritmusát.

Akár 0% THM mellett, 20% önerőtől, maximum 60 hónapos futamidőre.
A kamatmentes finanszírozás feltételei:

Álmaid Suzuki motorkerékpárját megvásárolhatod már 20% önerő befizetésével, maximum 60 hónap futamidőre, minimum 400.000 Ft maximum 1.500.000 Ft finanszírozási összegig, változó kamatozású, forint alapú zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. A finanszírozáshoz casco biztosítás megkötése szükséges, de felár ellenében casco mentes konstrukció is igényelhető.

A fenti konstrukció az alábbi modellekre igényelhető: GSX-S125, GSX-R125, GSX250, V-Strom250, Burgman 400, SV650X.