PANIGALE

6termék 16

A 2020-as PanigaleV2 teljesen új kinézettel, a legfejlettebb elektronikai csomaggal, kényelmesebb üléssel és futómű beállítással kész arra, hogy még élvezetesebbé tegye a motorozást, legyen szó akár egy pályanapról, vagy egy hétvégi kanyarvadászatról - és felhasználóbarátabb, mint valaha!

8 690 000 Ft
ÚJ

Sorszámozott különlegesség, Troy Bayliss mester tiszteletére: 20 éve (2001) nyerte első vb címét (996R)! FULL ÖHLINS futómű, egyedi fényezés (21), prémium ülés. MOTORRAD: HIVATALOS Ducati Márkakereskedés és DucatiService Budapesten.

A Panigale V4 2020-as verziója még magasabbra teszi a lécet, az amatőrök és a profik számára egyaránt a magasabb szintű pályahasználatot tesz lehetővé. A számos finomításnak hála a motor felhasználóbarátabb, kevésbé fárasztó motorozást tesz lehetővé, valamint ezzel egyidejűleg vált még gyorsabbá nemcsak az egyes körökben, hanem az egész mért periódusban is.

Az Aero Pack fokozott védelmet nyújt a légáramlással szemben, javítja a jármű általános stabilitását, ezáltal növeli a motoros önbizalmát.

A Ducati és a Ducati Corse mérnökei összegyűjtötték a vásárlók visszajelzéseit és adatait a világ minden tájáról és a Superbike Világbajnokságról. Az adatok elemzése vezetett az aerodinamikai, váz, elektronikai és Ride by Wire mapping változtatásokhoz, amik növelik a motor stabilitását és kanyar sebességét, valamint biztosítják, hogy a motoros még magabiztosabbnak érezze magát.11 390 000 Ft

A Panigale V4 2020-as verziója még magasabbra teszi a lécet, az amatőrök és a profik számára egyaránt a magasabb szintű pályahasználatot tesz lehetővé. A számos finomításnak hála a motor felhasználóbarátabb, kevésbé fárasztó motorozást tesz lehetővé, valamint ezzel egyidejűleg vált még gyorsabbá nemcsak az egyes körökben, hanem az egész mért periódusban is.

Az Aero Pack fokozott védelmet nyújt a légáramlással szemben, javítja a jármű általános stabilitását, ezáltal növeli a motoros önbizalmát.

A Ducati és a Ducati Corse mérnökei összegyűjtötték a vásárlók visszajelzéseit és adatait a világ minden tájáról és a Superbike Világbajnokságról. Az adatok elemzése vezetett az aerodinamikai, váz, elektronikai és Ride by Wire mapping változtatásokhoz, amik növelik a motor stabilitását és kanyar sebességét, valamint biztosítják, hogy a motoros még magabiztosabbnak érezze magát.

Az "S" modell esetében Öhlins elektromos futóművel, amely az Öhlins Smart EC (Electronic Control) rendszer segítségével maximálisan kihasználja a Bosch IMU 6D potenciálját.13 990 000 Ft

A Ducati kibővíti a Panigale V4 családot az új sorszámozott Panigale V4 SP verzió bevezetésével, amely visszahozza a Ducati „SP” (Sport Production) kezdőbetűit hosszú évek után.

A legendás Ducati 851-nél először bemutatott rövidítés azonosította azokat a változatokat, amelyek a jelenlegi Superstock elődjének számító Sport Production Championship versenymotorok alapját képezték.

Technikai felszereltségének köszönhetően az új Panigale V4 SP ideális motor annak az amatőr pályamotorosnak, aki azonnal szeretne a lehető leggyorsabb lenni. Könnyen vezethető és használata kevés fizikai erőfeszítést igényel, tekintet nélkül a vezetési képességekre. Egy amatőr versenyző az "SP" nyergében gyorsabb lesz, mintha az "R" változaton motorozna.

Ma is a Ducatinál, az "SP" betűszóval olyan sorozatgyártású motorkerékpárokat jelölnek, amelyeket speciális műszaki felszereltsége pályán még gyorsabbá teszi.

17 590 000 Ft

Az álmok számítanak! Végre elérkezett a pillanat, amire mindannyian vártunk. Megosztjuk a mérnöki kiválóság felé tett lépésünket veletek, lelkes Ducati rajongókkal.

Minden olyan termék, amelyet készítünk, a tökéletesség iránti vágyunk nyilatkozata. De ezek közül egyik sem hasonlítható össze a Superleggera-val. Ebben a projektben a legfejlettebb szénszálat
modelleztük futurisztikus, aerodinamikailag tökéletesített formákba. Ebben a motorban mérnökök, gyártók és szenvedélyes motorosok álma ölt testet.

A Superleggera V4 nemcsak a legértékesebb motorkerékpárunk, hanem élmény, mely a Ducati szívébe vezet. Részt vehetsz az exkluzív motorkerékpár bemutatóban a Ducati tervezőivel és mérnökeivel, testreszabhatod versenyruhád megjelenését a SuMisura-val, és elérhetővé válik számodra a világ két legegyedibb motorozási élménye a Ducati WSBK és a MotoGP prototípusokkal!

Az új Ducati Superleggera V4 a legjobb, amit a kortárs motorkerékpár-technika képes megalkotni. Az anyagdinamika és a mérnöki munka leginnovatívabb kutatásának eredménye.

234 lóerő 152,2 kg-on a racing kit-tel. Lenyűgöző teljesítmény és súly arány, amelyet a GP16 aerodinamikai kialakítása tökéletesít, a Ducati Corse által valaha kifejlesztett leghatékonyabb.

Az anyagok és a technikai megoldások exkluzivitása tükröződik a korlátozott darabszámban: mindössze 500, mind számozva, és hitelességi igazolvánnyal rendelkezik. A motorkerékpár azonosítószáma (XXX / 500), amely megegyezik a vázszámmal, megjelenik a vázon, a villahídon és a gyújtáskulcson.

Igazán egyedi projekt, amely demonstrálja a legmagasabb szintű Ducati technológiát.

41 050 000 Ft