PÓLÓ

15termék
A Yamaha Grand Prix versenyzésben elért 60 évnyi sikerének megünneplésére létrehoztuk a 60th Anniversary dizájnnal készült különkiadást. A kollekciót ikonikus piros-fehér színeink, valamint a legendás „speedblock” grafika jellemzi. Készülj fel minden helyzetre e mindennapos viseletre alkalmas, kényelmes és sportos pólóval.

Puha pamutból készült, rövid ujjú póló
60th Anniversary emblémával a bal ujján
Speed block embléma nyomat a ...
16 502 Ft
Lépjen be a Yamaha időtlen kollekciójának múltidéző világába: Faster Sons. A Faster Sons kollekció a Yamaha ikonikus klasszikus motorkerékpárjaiból merít ihletet, könnyed, menő, múltidéző stílusban. A gondosan megalkotott kollekció tökéletesen megtestesíti a Faster Sons filozófiát a maga laza megjelenésével és a megfelelő mértékű múltidéző összhatással, tökéletes öltözködési stílust lehetővé téve.

50% pamut és 50% poliészter
...
15 211 Ft
Kényelmes póló Yamaha örökség dizájnnal. A póló elején finom Yamaha felirat található, valamint egy Faster Sons logó a bal felső ujján.

58% pamut, 37% poliészter, 5% elasztán
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Koptatott hatás a mintán
Nyomtatott csíkos kialakítás
Laza szabás

21 212 Ft
A vintage megjelenésű Yamaha póló nagy Yamaha betűkkel rendelkezik a mellrészen, így köt össze a Yamaha márkával.

50% pamut, 50% poliészter anyag
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Bordázat a gallérnál
Durva élek, amelyek kopottas megjelenést adnak
Látványos, 3D-s hímzés a mellrészen

18 381 Ft
Ez a vintage megjelenésű Yamaha póló rendelkezik egy nagy Yamaha vintage logóval a mellrészen, így szorosan kapcsolódhatsz a Yamaha márkával. Ez a póló zöld és krémszínben kapható.

50% pamut, 50% poliészter
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Bordázat a gallérnál
Durva élek, amelyek kopottas megjelenést adnak
A Yamaha örökségét tükröző megjelenés

18 381 Ft
Ez a különleges kiadású, rövid ujjú Faster Sons póló tökéletes az odaadó XSR rajongóknak, egyedi kialakítással, kifejezetten a Yamaha család számára készült. A kopottas megjelenés, a bal oldali Yamaha nyomat és karjelvény ideálissá teszi azoknak a rajongóknak, akik ki akarják mutatni az XSR iránti szeretetüket.

Laza szabás kerek nyakkal
Puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Durva szélek a koptatott hatás érdekében
...
15 795 Ft
MT póló a Hyper Naked motorokkal harmonizáló energikus színekkel; a Hyper Naked dark egyéniségét és könnyed mozgékonyságát eleveníti fel. Fekete és szürke színben kapható.

Puha anyagból (95% pamut, 5% elasztán)
Nyomtatott grafika a mellrészen, a legújabb MT motorokhoz illeszkedő színvilággal
Kényelmes, testhezálló viselet az elasztánnak köszönhetően

14 008 Ft
Versenyzőink ihlették, de neked terveztük. A Paddock Blue kollekció tagjai úgy készültek, hogy a versenypályán és a városban is viselhetők legyenek. Választhatsz a Racing kínálatból, melyet versenyzőcsapataink is viselnek, illetve a Casual (utcai) kínálatból, mellyel a Yamaha versenyszellemét átültetheted mindennapjaidba.

Lezser szabású póló
Puha galléros póló, rugalmas anyagból a nagyobb kényelemért
95%-ban pamutból és 5%-ban poliész...
15 516 Ft
Versenyszakértőink ihlette, de az Ön számára terveztük. A Paddock Blue kollekció tiszta versenyfilozófiánkat tükrözi, és úgy készült, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát a versenypályától a városig. Készüljön fel minden helyzetre ezzel az egész terepszínű mintás pólóval.

Rövidujjú, férfi póló nyomtatott logóval
Camo grafika pólón, sima nadrágon
55% pamut, 45% dupla arcú jersey
Gyorsan száradó szövet
Elöl gumi...
14 388 Ft
Pörgesd fel magad a Yamaha-életstílust képviselő kollekciónkkal: REVS. A REVS termékcsalád gondosan válogatott darabokból áll, hogy a Yamaha minden élethelyzetben veled lehessen. Büszkén mondhatjuk, hogy a Yamaha örökérvényű piros, fekete és fehér színeiben pompázó darabokat az ikonikus Speedblock ihlette. A REVS a legstílusosabb és legsokoldalúbb kollekció, amellyel kifejezheted, hogyan pörget fel téged a Yamaha.

95% pamut és 5% elasztán
Ill...
17 910 Ft
Rev Your Heart a Yamaha tökéletes életmód kollekciójával: REVS. A REVS termékcsalád gondosan összeválogatott darabokat kínál, bárhová is visz az élet a Yamaha termékeivel. Büszkén ihlette az ikonikus Speedblock, és vintage Yamaha vörös, fekete és fehér tónusokat tartalmaz. A REVS kollekció a legstílusosabb és legsokoldalúbb módja annak, hogy megmutassa, hogyan forgatja a Yamaha a szívedet.

Kényelmes szabás
Bordázott nyakkivágás
100% pamu...
16 941 Ft
A Revs Pulse póló sokféle sportolási lehetőséghez alkalmas, és a Yamaha részének fogod érezni magad tőle.

90% poliészter
10% elasztán
Edzés közben szárazon tart
Könnyű mozgás
A rád szabott mozgási technológia
Puha, rugalmas anyagok
Hagyományos szabás
90% poliészter

18 381 Ft