PÓLÓ

Csatlakozz a Monster Energy® Yamaha Racing csapatához ebben a replika pólóban, ami pont olyan, mint a csapattagok által a versenyhétvégéken a világ minden táján viselt pólók! Ez az izzadságelvezető póló kiváló minőségű sportos anyagból készült, így tartós és kényelmes.

Kényelmes szabás
A hivatalos csapat és a szponzorok emblémái
3D silicone prints on sleeves, front and back
Rövid ujjú, száraz tapintású póló
55% p...
14 728 Ft
Versenyzőink ihlették, de neked terveztük. VR46 és Petronas nyomtatott csapatemblémákkal ellátott tökéletes replika póló, amellyel megmutathatod támogatásodat a Petronas Yamaha SRT csapata iránt!

A csapat pólójának replikája
Normál szabás
Rövid ujjú, sportos stílus
Nyomtatott logók elöl, hátul és az ujjakon
80% pamut, 20% poliészter

15 867 Ft
Ragadd meg a Monster Energy Yamaha MotoGP csapat szellemét ezzel a replika pólóval, amely megegyezik azzal, amit a csapat visel a versenyhétvégéken a világ minden táján. Könnyű és nem fakul a kiváló tartósság érdekében, ezen a pólón a csapat emblémái és ikonikus kék színű blokkok vannak, tökéletes a Yamaha MotoGP szenvedélyed bemutatására és alkalmi viseletre is.

Hivatalos csapat- és szponzoremblémák a mellkason, a háton és a karokon
Kön...
22 882 Ft
A Yamaha Grand Prix versenyzésben elért 60 évnyi sikerének megünneplésére létrehoztuk a 60th Anniversary dizájnnal készült különkiadást. A kollekciót ikonikus piros-fehér színeink, valamint a legendás „speedblock” grafika jellemzi. Készülj fel minden helyzetre e mindennapos viseletre alkalmas, kényelmes és sportos pólóval.

Puha pamutból készült, rövid ujjú póló
60th Anniversary emblémával a bal ujján
Speed block embléma nyomat a ...
13 223 Ft
Ragadd meg a Pata Yamaha hivatalos WSBK csapatának versenyszellemét. Ez a galléros póló ugyanolyan, mint amit azon csapat tagjai viselnek a világszerte, akik Toprak Razgatlıoğluval és Micheal van der Markkal dolgoznak együtt a győzelemért folytatott harcban. Ez a póló kiváló minőségű anyagból készült, amely tartóssá és kényelmessé teszi.

Button closure
Contrast color under collar
Kényelmes viselet
50% pamut és 50% poliészter

17 195 Ft
Lépjen be a Yamaha időtlen kollekciójának múltidéző világába: Faster Sons. A Faster Sons kollekció a Yamaha ikonikus klasszikus motorkerékpárjaiból merít ihletet, könnyed, menő, múltidéző stílusban. A gondosan megalkotott kollekció tökéletesen megtestesíti a Faster Sons filozófiát a maga laza megjelenésével és a megfelelő mértékű múltidéző összhatással, tökéletes öltözködési stílust lehetővé téve.

50% pamut és 50% poliészter
...
14 351 Ft
Kényelmes póló Yamaha örökség dizájnnal. A póló elején finom Yamaha felirat található, valamint egy Faster Sons logó a bal felső ujján.

58% pamut, 37% poliészter, 5% elasztán
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Koptatott hatás a mintán
Nyomtatott csíkos kialakítás
Laza szabás

16 996 Ft
A vintage megjelenésű Yamaha póló nagy Yamaha betűkkel rendelkezik a mellrészen, így köt össze a Yamaha márkával.

50% pamut, 50% poliészter anyag
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Bordázat a gallérnál
Durva élek, amelyek kopottas megjelenést adnak
Látványos, 3D-s hímzés a mellrészen

14 728 Ft
Ez a vintage megjelenésű Yamaha póló rendelkezik egy nagy Yamaha vintage logóval a mellrészen, így szorosan kapcsolódhatsz a Yamaha márkával. Ez a póló zöld és krémszínben kapható.

50% pamut, 50% poliészter
Selymesen puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Bordázat a gallérnál
Durva élek, amelyek kopottas megjelenést adnak
A Yamaha örökségét tükröző megjelenés

14 728 Ft

Ez a különleges kiadású Faster Sons póló a Yamaha Ténéré örökségét mutatja be, vagány vintage megjelenéssel és puha érzéssel, amit büszkén viselhetsz. A laza szabás tökéletessé teszi mindennapos használatra és hosszú túrákra is.

Laza szabás kerek nyakkal
Puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Durva szélek a koptatott hatás érdekében
Puha nyomtatásott grafika kifakult megjelenéssel
50% pamut, 50% poliészter ...
14 901 Ft
Ez a különleges kiadású, rövid ujjú Faster Sons póló tökéletes az odaadó XSR rajongóknak, egyedi kialakítással, kifejezetten a Yamaha család számára készült. A kopottas megjelenés, a bal oldali Yamaha nyomat és karjelvény ideálissá teszi azoknak a rajongóknak, akik ki akarják mutatni az XSR iránti szeretetüket.

Laza szabás kerek nyakkal
Puha tapintású az enzimmosásnak köszönhetően
Durva szélek a koptatott hatás érdekében
...
14 901 Ft
MT hosszú ujjú póló a Hyper Naked motorokkal harmonizáló energikus színekkel; a Hyper Naked dark egyéniségét és könnyed mozgékonyságát eleveníti fel.

90% poliészter és 10% elasztán
Belül kefés anyaggal, amely melegen tartja a testet
Könnyen, gyorsan szárad
Kényelmes, testhezálló viselet az elasztánnak köszönhetően
A legújabb MT motorok színvilágával

18 510 Ft